tisdag 20 augusti 2013

Överburen krympling/lycklig och stolt hönsmama

Så var man här. Överburen en dag, 40+1. Lilla ♡ kom ut! Hur kul kan det vara där inne egentligen? Trångt och långtråkigt, bada hela dagarna, kan väl inte va någon höjdare. Här ute däremot är det urkul! I ärlighetens namn hade jag nog trott Skorpan skulle varit här nu. Men nähä. Man kan inte påverka allt.

Det börjar bli riktigt tungt och jag är världssämst på att vänta. Idag sa O att "mamma du går som en ettåring". Ja eller 85-åring. Det går långsamt och jag får sätta mig efter några meter och flåsa. Idag upptäckte jag även att jag inte kan lägga benen i kors längre och strumporna ger markanta märken i mina vattenfyllda ben. Höjdaren var när jag skulle raka bikinilinjen i badkaret på morgonen, haha, en riktig tragedi-komedi. Om det blev bra. INGEN aning.

Så var man här. Idag har O börjat förskoleklass och S gick sin första heldag på nya förskolan. Det var två förväntansfulla barn som vaknade idag. O var lite nervös innan över att bli lämnad men man såg att han var redo. S däremot deklarerade att "det är inte läski".

J var med O och allt hade gått toppen. När han hämtades igen var han inte alls sugen utan ville faktiskt gå på fritids han med. Dagen hade gått super. Stolt som en tupp gick han över skolgården för att hämta sin syster, kacklade över allt som hade hänt och vem som hade sagt vad. Två hela stycken hade visst husbil, minsann.

S stod i målarrock när vi kom. Hon hade klarat dagen galant. När vi först kom ville hon vara nära nära, men efter 40 min kunde jag gå. Inte ens ett hej då fick jag. Nu får vi se hur resten av veckan går.

Själv känner jag mig helt dränerad efter dagen. Mina fina älskade ungar. Jag är stolta hönsmamman. 

Men det har varit en av de viktigaste och bästa dagarna ever. Jag och J fick fira bröllopsdag (1 dag för tidigt) och nyinköpt spis/ugn med middag på restaurang. Efter skola/föris drog vi till stadsparken och firade med glass hela gänget. Alla såå nöjda. Om nu bara den där ungen hade velat komma ut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar